helleteamtramp
Helle TeamTramp
Resultater

Her kan du finde resultatlister fra de konkurrencer, vi har deltaget i. Klik på den konkurrence, du gerne vil se (åbner som PDF i nyt vindue)
Jydekop 1

Ved jydekop 1 leverede alle vore springere flotte resultater. Maiken fik en sølvmedalje i række 1A, Agnes og Hans delte en bronzemedalje i række 2B og Thilde tog sig af sølvmedaljen i række 3C.
Jydekop 2.

Jydekop 2 blev en fantastisk dag for Helle TeamTramp. Springerne leverede flot springning med stor sikkerhed, og vi kunne tage hele seks medaljer med hjem.
I række 3C var der sølv til Solveig og Bronze til Jessica. I række 3B tog Mike en sølvmedalje, og i række 2B var der guld til Sala og bronze til Clara. Og i række 1A tog træner Maiken en bronzemedalje.
Også resten af vore springere, som altså ikke fik en medalje, skal have roser for deres anstrengelser. De sprang alle bedre end nogensinde.
Tak for indsatsen, det er super godt gået!
Jydekop 3

Ved Jydekop 3 i Helle Hallen den 1. marts  fortsatte vore dygtige springere de gode takter fra Jydekop 2. Thilde fik en bronzemedalje i række 3C, Alfred som var med for første gang, fik sølvmedalje i række 3B og i række 2B fik Sala en sølvmedalje, mens Clara tog sig af guldmedaljen.
Og særligt de springere, som var med for første gang, fik en god oplevelse. Alfred var selvsagt tilfreds med sølvmedaljen, men også Jacob og Villads lavede en god entré med gennemførelse i begge runder.
Tak til alle springerne. I gør det rigtig godt.
Kontakt
E-mail:
tramp@helleteamtramp.dk
Formand  Susanne Selmer
Mobil: 21 45 89 42
CVR-nr 37632929
Følg os på Facebook
Find os
Persondata

Som forening skal Helle TeamTramp ifølge persondataforordningen have en persondatapolitik, som beskriver, hvordan vi behandler de data, vi har på vore springere.
Du kan læse vores persondatapolitik HER
WYSIWYG Web Builder