Helle TeamTramp
...flying high...

Trampolinspring er to sekunders frit svæv, det handler om kropskontrol og balance. Og suget i maven, når tyngdeloven tager over, og man bliver suget ned mod trampolinen igen, kan ikke beskrives, det skal opleves.
Konkurrence

Trampolinspring kan være sjov og leg - men det kan også være dyb alvor. Hvis man vil i konkurrence med andre springere ved Jydekop eller Dancup, må man træne seriøst med både svære spring og med den perfekte udførelse af springene. Det stiller store krav til både dig og din træner.
Og det er det, vi gerne vil hjælpe dig med. Trænerne har stor erfaring med konkurrencer og ved, hvordan man arbejder sig op på et højere niveau, og vi søger hele tiden nye udfordringer.
Træningen

Trampolinspring er en individuel sport, og derfor er træningen også individuel. Det er personlig kontakt mellem træneren og hver enkelt springer for at få den rigtige udvikling i gang. Vi arbejder ud fra princippet om "ansvar for egen læring". Springerne får opgaver, de selv skal arbejde med.Det er trænerens ansvar at følge op på opgaverne og hjælpe hver enkelt springer videre med næste skridt.
Der ligger en stor udfordring i at finde en metode til at få springeren til at overvinde sin frygt, når der skal læres noget nyt. Springerne er ikke ens, og træningsmetoderne derfor heller ikke. Derfor arbejder vi meget med springernes bevidsthed om, hvad det er, vi vil have dem til, og vi siger ofte til dem, at de skal tænke over, om det er noget, de tør. Når springeren så er mentalt klar, kan vi gå i gang, ikke før.
Fysik - motorik - balance

Al effektiv fysisk træning efterligner på en måde hverdagens bevægelser, som så overdrives i træningen, på den gode måde. . Ved bevægelse i trampolinspring udvikles balancen, grovmotorikken, benstyrken og rygmuskulaturen. Ti minutter på en trampolin svarer til mere end 40 minutters gåtur.
Trænerne

Susanne Selmer
har spunget trampolin siden 1970, har deltaget på landsholdet og været danmarksmester i synkronspring og nr. 2 individuelt. Susanne har det overordnede ansvar for træningen og kan give dig de metoder til at lære nye spring, som passer til dig.

Maiken Brink
har sprunget trampolin siden 2011 og har deltaget i mange af Jydekop-stævnerne. Maiken var med til at grundlægge Helle TeamTramp og var på trænerkursus i efteråret 2016. Maiken brænder for trampolinspring og er især god til at hjælpe dig med at forbedre din teknik.
Kontakt: Formand mobil 21458942
Email: tramp@helleteamtramp.dk
CVRnr. 37632929
Kontakt: Formand mobil 21458942
Email: tramp@helleteamtramp.dk
CVRnr. 37632929