helleteamtramp
Helle TeamTramp
Når du springer hos os, skal du hjælpe med til at styrke vores fællesskab og sammenhold. Vi passer på hinanden, hjælper hinanden og holder af hinanden. Vi bygger vores træning på, at du selv arbejder med det, vi bliver enige om – og vi vil også gerne, at de store hjælper de små.
Spring med Helle TeamTramp

Har du lyst til at få styrket din krop, være en del af et team, udvikle dig motorisk og på samme tid have det sjovt med sved på panden?
Så kom til træning hos Helle TeamTramp. Vi giver dig udfordringer, støtte, teknik og udvikling på det personlige plan.Vi træner ud fra dit niveau, og bygger dig og dine evner yderligere op over sæsonen. Du vil både lære/genopfriske grundsring og prøve teknisk svære spring, sjippe i trampolinen og meget mere. Du bliver overrasket over, hvor langt du kan nå og hvor meget du kan! 


Vi glæder os til at se dig på et af vores hold.

Susanne, Magnus, Gry Jessica, Thilde og Clara
BobleTramp.

Er holdet for dig, hvis du ikke kan så meget i en trampolin , men gerne vil lære det. Og det er også holdet for dig, hvis du kan en hel masse i en trampolin, men ikke har lyst til at tage med til konkurrence.
Vi arbejder med grundspring, saltospring og  laver små lette øvelser med at sætte spring sammen i en serie.
Her udfordrer vi dig på dit niveau, og vi har mange forskellige metoder til at lære nye ting. Vi har en springgrav, så du kan være tryg ved at prøve nye spring. Og vi har en loftsele, så træneren kan holde dig "i snor", når du skal prøve saltospring. Loftselen kan også bruges med elastiksnor - "bungy-jump" - så du selv kan træne saltospring.
BobleTramp er ikke et konkurrencehold, men får du lyst til at tage med til Jydekop-konkurrencerne, melder vi dig gerne til. Det koster et tilmeldingsgebyr på 75,- kr.
Trænere:
Susanne,Magnus, Gry, Jessica, Thilde, og Clara

Træningssted:
Helle Hallen hal 3, mandag fra kl. 17:00 til kl. 18:30 .
Opstart mandag den 21. august.


Pris:
650,- kr. for sæsonen august til april.
T-shirt med vores logo er medregnet i kontingentet.
SuperTramp.

Er vores konkurrencehold for de øvede springere.
Hvis du vil springe på konkurrenceholdet, skal du være indstillet på at tage med til konkurrence. Det er et krav, at du deltager i mindst én Jydekop i løbet af sæsonen.
Vi arbejder med springteknik, korrekt  udførelse af springene, serier og nye spring  med henblik på at deltage i Jydekop-konkurrencerne – og måske Dancup for de rigtigt dygtige.
Vi forventer, at du passer din træning og kommer til tiden. Hvis du mod forventning ikke kan komme til træning, skal du melde afbud til din træner. Du skal arbejde seriøst med dine spring og serier, og du skal overholde de aftaler, vi laver for din træning.
Du skal kunne udføre grundspringene (benspring, siddelanding, ryglanding, mavelanding og skruer) og forlæns salto for at komme på holdet.
Vi hjælper dig til at sætte mål for din træning og giver dig forskellige værktøjer til at forbedre dine spring og din teknik.

Vær opmærksom på: hvis du vil med til Dancup, skal du selv betale springerlicens, tilmeldingsgebyr og en gymnastikdragt.
Trænere
Susanne, Magnus, Gry og Jessica

Træningssted
Helle Hallen hal 3, mandage fra kl. 18:15 til kl. 20:00 .
Opstart mandag den 21. august..


Pris
900,- kr. for sæsonen ultimo august til medio april. Med i kontingentet får du en T-shirt med vores logo og tilmeldingsgebyr til Jydekop (dog ikke overnatning ved Jydekop 1).
Kontakt
E-mail:
tramp@helleteamtramp.dk
Formand  Susanne Selmer
Mobil: 21 45 89 42
CVR-nr 37632929
Følg os på Facebook
Find os
Persondata

Som forening skal Helle TeamTramp ifølge persondataforordningen have en persondatapolitik, som beskriver, hvordan vi behandler de data, vi har på vore springere.
Du kan læse vores persondatapolitik HER
WYSIWYG Web Builder