helleteamtramp
Helle TeamTramp
Om Helle TeamTramp.

Helle Teamtramp er en selvstændig og uafhængig sportsforening, som arbejder med trampolinspring..
Vi holder til i Helle Hallen, som ligger i Vrenderup, Varde Kommune - se www.hellehallen.dk
Helle Teamtramp er medlem af GymDanmark, som afholder Dancup og DM i trampolinspring - og vi er medlem af Jysk trampolin Sammenslutning, som afholder Jydekop fire gange om året - se www.jydekop.dk

Den gode historie

Helle TeamTramp blev stiftet den 16. april 2016 med baggrund i, at Maiken og Sofie og deres træner Susanne manglede en mulighed for at springe trampolinspring på højt niveau. De to unge piger foreslog, at vi lavede en forening, og det gjorde vi så.
Rygterne om, at to unge piger havde startet deres egen forening, bredte sig i Syd- og Sønderjylland. Vi blev nomineret til Danskernes Idrætspris og vandt afstemningen i Område Syd med overvældende 52 procent af stemmerne. Det blev dog ikke til en finaleplads, men vi var glade for omtalen.
Vi modtog Månedens Skulderklap fra Sydbank og Jyske Vestkysten i februar 2017 sammen med en check på 1000,- kr. Det er en anerkendelse, som vi er rigtig glade for.
I august 2016 startede vi et trampolinhold med 12 springere. Siden har foreningen udviklet sig, og vi nåede i sæson 2019/20  to hold med i alt 42 springere.
Det skyldes ikke mindst en meget aktiv bestyrelse, som medvirker til et fantastisk sammenhold. Den gode stemning er drivkraften i foreningen.
Bestyrelsen

Arbejdet i bestyrelsen er af afgørende betydning for, at trampolinholdene kan få de bedste betingelser for træningen. I bestyrelsen holder vi 3-4 møder om året, ofte som en hyggelig komsammen en søndag formiddag med morgenkaffe og rundstykker. Og selv om vi har en dagsorden, bliver arbejdet for det meste styret af løs snak hen over bordet. Det har vist sig at være den bedste metode til at få de gode ideer frem. Opgaver til de enkelte medlemmer bestemmes af kompetencer og medlemmernes lyst til at tage opgaverme. Suppleanterne deltager normalt i møderne, så de er opdaterede om, hvor vi er i arbejdet.
Medlemmerne i bestyrelsen er:
Susanne Selmer
21 45 89 42
Formand
Træner
Linda Risbøl Hansen
Bestyrelsesmedlem
Kasserer
Louise Thomsen
Bestyrelsesmedlem
Pia Risager Jensen
Bestyrelsesmedlem
Signe Rasmussen
Bestyrelsesmedlem
Rune Bech Andersen
Suppleant
Magnus Ravn Wenzel
Suppleant
Træner
Trænerne
Susanne Selmer

har sprunget trampolin siden 1970, har deltaget på landsholdet og været danmarksmester i synkronspring og nr. 2 individuelt. Susanne har det overordnede ansvar for træningen og kan give dig de metoder til at lære nye spring, som passer til dig. Susanne tager sig af opvarmningen sammen med Magnus og koordinerer tilmelding til stævner.
Magnus Wenzel

har sprunget på SuperTramp i fem sæsoner og har deltaget i flere Jydekop-stævner. Magnus fungerer som hjælpetræner på BobleTramp og er især god til at lære dig om springteknik og nye saltospring i springgraven. Magnus tager sig af opvarmningen på begge hold.
Gry Lykke Nielsen
Jessica Bech Andersen
Clara Astrup
Thilde Leth
Trampoliner

Foreningen råder over 5 trampoliner, som er lidt forskellige. Trampolinerne har fået navne, så springerne ved, hvad vi taler om. Navnene er et udtryk for, hvem vi har købt trampolinerne af.
GERTRUD var den første trampolin, vi købte. Gertrud er en Eurotramp Grand Master Exklusive med 4x6 mm dug. Vi købte Gertrud hos Outrup GUB, og navnet kommer fra foreningens formand.
FOLMER, som også er en Eurotramp Grand Master Exclusive, er købt hos Bredsten Trampolin Center, hvor ejeren af firmaet hedder Folmer Troelsen.
OLE FRANK er en ældre trampolin, model Eurotramp Master med lavt stel og med en australsk dug, som er lidt speciel. Ole Frank er også købt hos Outrup GUB, og navnet kommer fra Ole Frank Jessen, som også har været formand i foreningen.
NEMO er en lidt ældre Eurotramp Grand Master med 4x6 mm dug. Vi har købt Nemo hos Jelling FS, som allerede havde døbt trampolinen. Nemo står normalt ved springgraven.
BARSØE er vores helt nye trampolin. Det er en Eurotramp Premium med 4x4 mm dug, og denne model er godkendt til brug ved internationale konkurrencer. Barsøe er købt fra ny hos PE-redskaber, og vi er meget stolte over den nye trampolin.
Kontakt
E-mail:
tramp@helleteamtramp.dk
Formand  Susanne Selmer
Mobil: 21 45 89 42
CVR-nr 37632929
Følg os på Facebook
Find os
Persondata

Som forening skal Helle TeamTramp ifølge persondataforordningen have en persondatapolitik, som beskriver, hvordan vi behandler de data, vi har på vore springere.
Du kan læse vores persondatapolitik HER
WYSIWYG Web Builder