Helle TeamTramp

Om Helle TeamTramp.

Helle Teamtramp er en selvstændig og uafhængig sportsforening, som arbejder med trampolinspring..
Vi holder til i Helle Hallen, som ligger i Vrenderup, Varde Kommune - se www.hellehallen.dk
Helle Teamtramp er medlem af GymDanmark, som afholder Dancup og DM i trampolinspring - og vi er medlem af Jysk trampolin Sammenslutning, som afholder Jydekop fire gange om året - se www.jydekop.dk

Den gode historie

Helle TeamTramp blev stiftet den 7. april 2016 med baggrund i, at Maiken og Sofie og deres træner Susanne manglede en mulighed for at springe trampolinspring på højt niveau. De to unge piger foreslog, at vi lavede en forening, og det gjorde vi så.
Rygterne om, at to unge piger havde startet deres egen forening, bredte sig i Syd- og Sønderjylland. Vi blev nomineret til Danskernes Idrætspris og vandt afstemningen i Område Syd med overvældende 52 procent af stemmerne. Det blev dog ikke til en finaleplads, men vi var glade for omtalen.
Vi modtog Månedens Skulderklap fra Sydbank og Jyske Vestkysten i februar 2017 sammen med en check på 1000,- kr. Det er en anerkendelse, som vi er rigtig glade for.
I august 2016 startede vi et trampolinhold med 12 springere. Siden har foreningen udviklet sig, og vi er nu ved udgangen af 2019 to hold med i alt 42 springere.
Det skyldes ikke mindst en meget aktiv bestyrelse, som medvirker til et fantastisk sammenhold. Den gode stemning er drivkraften i foreningen.
Bestyrelsen

Susanne Selmer
21 45 89 42
Formand
Træner

Maiken Brink                       
Bestyrelsesmedlem
Træner

Inger Jepsen
Bestyrelsesmedlem
Koordinator - tovholder

Linda Risbøl Hansen
25 48 55 85
kasserer

Pia Risager Jensen
Bestyrelsesmedlem

Rune Bech Andersen
Suppleant

Maja Nielsen
Suppleant

Trænerne

Susanne Selmer
har sprunget trampolin siden 1970, har deltaget på landsholdet og været danmarksmester i synkronspring og nr. 2 individuelt. Susanne har det overordnede ansvar for træningen og kan give dig de metoder til at lære nye spring, som passer til dig. Susanne tager sig af opvarmningen sammen med Magnus og koordinerer tilmelding til stævner.
Maiken Brink
har sprunget trampolin siden 2010 og har deltaget i mange af Jydekop-stævnerne. Maiken var med til at grundlægge Helle TeamTramp og var på trænerkursus i efteråret 2016. Maiken brænder for trampolinspring og har høstet flere medaljer ved Jydekop-stævnerne. Maiken er især god til at hjælpe dig med at forbedre din teknik og til at lære dig nye og svære spring. Maiken er den, som slutter træningen af med en afslapningsøvelse i springgraven, og hun har for det meste opgaven med udspænding, muskeltræning eller mentaltræning på SuperTramp.
Bolette Risager Jensen
har sprunget trampolin på SuperTramp i to sæsoner og har deltaget i flere Jydekop-stævner. Bolette fungerer nu også som hjælpetræner og har gennemført hjælpetrænerkursus hos GymDanmark. Bolette er rigtig god til at lære især de nye og mindre springere om teknik, grundspring og serier. Bolette har også opgaven at føre lister over springerne.
Agnes Risbøl Hansen
har sprunget på SuperTramp i tre sæsoner og har været med til adskillige Jydekop-stævner. Agnes fungerer som hjælpetræner på BobleTramp og har gennemført hjælpetræner-uddannelsen hos Gymdanmark. Agnes er også med til at holde styr på springerlisterne. Agnes er især god til at lære nye og mindre springere springteknik og saltospring.
Magnus Wenzelsen
har sprunget på SuperTramp i tre sæsoner og har deltaget i flere Jydekop-stævner. Magnus fungerer som hjælpetræner på BobleTramp og er især god til at lære dig om springteknik og nye saltospring i springgraven. Magnus tager sig af opvarmningen på begge hold.
Kontakt: Formand mobil 21458942
Email: tramp@helleteamtramp.dk
CVRnr. 37632929
Kontakt: Formand mobil 21458942
Email: tramp@helleteamtramp.dk
CVRnr. 37632929