Helle TeamTramp
Spring med Helle TeamTramp

Har du lyst til at få styrket din krop, være en del af et team, udvikle dig motorisk og på samme tid have det sjovt med sved på panden?
Så kom til træning hos Helle TeamTramp. Vi giver dig udfordringer, støtte, teknik og udvikling på det personlige plan.Vi træner ud fra dit niveau, og bygger dig og dine evner yderligere op over sæsonen. Du vil både lære/genopfriske grundsring og prøve teknisk svære spring, sjippe i trampolinen og meget mere. Du bliver overrasket over, hvor langt du kan nå og hvor meget du kan! 

Når du springer hos os, skal du hjælpe med til at styrke vores fællesskab og sammenhold. Vi passer på hinanden, hjælper hinanden og holder af hinanden. Vi bygger vores træning på, at du selv arbejder med det, vi bliver enige om – og vi vil også gerne, at de store hjælper de små.

Vi glæder os til at se dig på et af vores hold.

Maiken, Susanne, Agnes, Bolette, Magnus, Elias
BobleTramp.

Er holdet for dig, hvis du ikke kan så meget i en trampolin , men gerne vil lære det. Vi arbejder med grundspring, saltospring og  laver små lette øvelser med at sætte spring sammen i en serie.
Her udfordrer vi dig på dit niveau, og vi har mange forskellige metoder til at lære nye ting. Vi har en springgrav, så du kan være tryg ved at prøve nye spring. Og vi har en loftsele, så træneren kan holde dig "i snor", når du skal prøve saltospring. Loftselen kan også bruges med elastiksnor - "bungy-jump" - så du selv kan træne saltospring.
BobleTramp er ikke et konkurrencehold, men får du lyst til at tage med til Jydekop-konkurrencerne, melder vi dig gerne til. Det
koster et tilmeldingsgebyr på 75,- kr.
Trænere:
Maiken, Susanne, Agnes, Bolette, Magnus og Elias

Træningssted:
Helle Hallen hal 3 - fredag kl. 16.00 – 17.30. Opstart den 23.. august.

Pris:
600,- kr. for sæsonen august til april.
T-shirt med vores logo er medregnet i kontingentet
.
SuperTramp.

Er vores konkurrencehold for de øvede
springere. Vi arbejder med springteknik, korrekt 
udførelse af springene, serier og nye spring  med henblik på at deltage i Jydekop-konkurrencerne – og måske Dancup for de rigtigt dygtige.
Vi forventer, at du passer din træning og kommer til tiden. Du skal arbejde seriøst med
dine spring og serier. Du skal kunne udføre
grundspringene og forlæns salto for at
komme på holdet.
Vi hjælper dig til at sætte mål for din træning og giver dig forskellige værktøjer til at forbedre dine spring og din teknik.

Vær opmærksom på: hvis du vil med til Dancup, skal du selv betale springerlicens, tilmeldingsgebyr og en gymnastikdragt.
Der kan forekomme et par træningssøndage i løbet af sæsonen.
Trænere
Maiken, Susanne.

Træningssted
Helle Hallen hal 3 - fredag kl. 17.15 – 19.00. Opstart den 23. august.

Pris
850,- kr. for sæsonen ultimo august til medio april. Med i kontingentet får du en T-shirt med vores logo og tilmeldingsgebyr til Jydekop.
SommerTramp.
(kun perioden april - juni)

Hvis du gerne vil holde din træning vedlige i løbet af sommeren, kan du springe videre på SommerTramp. Holdet er for alle vore springere, og vi træner helt frem til sommerferien.
Hvis du er ny springer, som vil prøve trampolinspring, kan du også være med på SommerTramp. Kom frisk, og vi tager dig med ind i vores team.
Vi udfordrer dig på dit niveau, og giver dig mulighed for at træne "bare for sjov", eller med henblik på konkurrencerne til efteråret.
Vi har mange forskellige metoder, når du skal lære nye spring. Vi har en springgrav, så du kan være tryg ved at prøve nye spring. Og vi har en loftsele, så træneren kan holde dig "i snor", når du skal prøve saltospring. Loftselen kan også bruges med elastiksnor - "bungy-jump" - så du selv kan træne saltospring på en sikker måde.
Trænere
Maiken, Susanne, Magnus, Bolette, Agnes og Elias

Træningssted:
Helle Hallen hal 3 - mandage kl. 1700 - 1900. Opstart mandag den 27. april

Pris:
225,- kr. for træning hver mandag frem til uge 26.
Kontakt

E-mail: tramp@helleteamtramp.dk
Formand  Susanne Selmer
Mobil: 21 45 89 42
CVR-nr 37632929
WYSIWYG Web Builder