Helle TeamTramp
Vigtige datoer
Sønadg den 6. august: Tilmelding til sæsonen åbner.

Mandag den 21. august: Træningen starter

Mandag den 11. september kl. 1815 - 1845: Forældreaften

28. - 29. oktober: Jydekop 1 i Helle Hallen

18. december: Sidste træning før juleferien

8. januar 2024: Første træning efter nytår

14. januar: Jydekop 2 i Aars

25. februar: Jydekop 3 i Vejen

2. - 3. marts: SPRINGNAT!
Støt vore sponsorer - de støtter os!
Ny trampolin.

Vi har anskaffet en helt ny trampolin.
Trampolinen er en Eurotramp Premium med 4x4 mm dug. Denne model er godkendt af Federation Internationale de Gymnastique til brug ved internationale konkurrencer som OL og VM, og dermed har vi mulighed for at træne mod deltagelse i for eksempel Dancup og DM.
En 4x4 mm dug er mere elastisk end den 4x6 mm dug, som sidder på vores tre øvrige trampoliner. Det gør, at springerne kan springe højere og dermed få mere tid til at udføre deres spring korrekt.
Det har længe været en ønske fra trænerne at få en trampolin med høj standard, og i bestyrelsen har vi arbejdet med at få det til at lykkes. Vi har i denne sæson fået støtte og opbakning fra et rekordstort antal sponsorer, og da vi sidste efterår fik en donation fra Spar Nord Fonden til en ny 4x4 mm dug,begyndte vi at undersøge mulighederne. I starten af 2021 valgte Andelskassen Helle TeamTramp som vinder af "Sammen kan vi mere- prisen", og så kunne vi se, at en ny trampolin var en mulighed. Vi fik et godt tilbud fra PE-redskaber i Gram, og tog så beslutningen om ikke bare at købe en ny 4x4 mm dug, men en helt ny trampolin.
Trænerne forventer sig meget af den nye trampolin, og vi er rigtig glade for den. Vi sender en stor tak til vore sponsorer og til Spar Nord Fonden og Andelskassen for den store hjælp.
 
Kontakt
E-mail:
tramp@helleteamtramp.dk
Formand  Susanne Selmer
Mobil: 21 45 89 42
CVR-nr 37632929
Følg os på Facebook
Find os
Persondata

Som forening skal Helle TeamTramp ifølge persondataforordningen have en persondatapolitik, som beskriver, hvordan vi behandler de data, vi har på vore springere.
Du kan læse vores persondatapolitik HER
WYSIWYG Web Builder